KategorierVedligeholdelsesfri havemøbler


Hvem vil ikke gerne have vedligeholdelsesfrie havemøbler, og derved slippe for den årlige klargøring af sine havemøbler?

Polyrattan havemøbler
Vi bruger hvert år rigtig meget tid på at rengøre, nedslibe og behandle vores havemøbler, og ofte springer vi over hvor gærdet er lavest. Derfor ender det også ofte med at vores havemøbler ikke holder i særlig mange år, og vi bruger derfor også uanede pengebeløb på den konto. Men med vedligeholdelsesfrie havmøbler er dette et overstået kapitel. De seneste år har vi kunne finde større og større udvalg af havemøbler behandlet med polyrattan som gør vores havemøbler vedligeholdelsesfrie. Dette skyldes ikke kun det praktiske ved dem, men lige så meget at man finder dem i flotte designs samt farver.Når man behandler havemøbler med polyrattan får de en flot og slidstærk overflade, og de kan holde til alt slags vind og vejr.
Polyrattan havemøbler
Polyrattan er et kunstigt materiale som bliver fremstillet af plastikmaterialer, og når det så bliver flettet, som det oftest gør ved havemøbel produktion, giver det et ekstra holdbart produkt. Det er både næsten umuligt at opslide samtidig med at det kan bære tunge vægte uden at gå i stykker. Derfor i det i modsætning til havemøbler i træ, havemøbler som kan holde i rigtig mange år helt uden vedligeholdelse. Det eneste man skal gøre ved sine vedligeholdelsesfri havemøbler er, at aftørre dem for snavs og støv ind i mellem og dette burde være lige til at overkomme for de fleste. Hos direkteimport.dk finder man et stort og lækkert udvalg af disse vedligeholdelsesfrie havemøbler, og i deres udvalg er det under dette smarte polyrattan materiale, pulverlakeret aluminium som de ellers består af. Dette er en yderst stor fordel for såvel ejerne som for havemøblerne. Aluminium er et meget let og modstandsdygtigt materiale, som ikke ruster når det er blevet pulverlakeret. Det er derfor også let at flytte rundt på, og man kan nemt om rokere sine vedligeholdelsesfrie havmøbler og flytte på dem som man har lyst. Hvem ønsker ikke dette?

Smukke vedligeholdelsesfri havemøbler

Lounge havestole
Til de vedligeholdelsesfri havemøbler kan man derudover købe hynder i mange forskellige materialer og designs. Herunder har man også udviklet sig og på hyndemarkedet kan man derfor finde vandafvisende hynder som tåler dug og at blive spildt på, uden der sker den store skade ved dette. Der er stort set ikke noget dårligt at sige om vedligeholdelsesfrie havemøbler, de er bare smarte og skænker os for en masse unødvendigt spildtid på vedligeholdelse. Selvfølgelige er der ét men eller to, og her skal man selvfølgelige overveje og opveje om disse vil spille en væsentlig rolle for ens behov. For vedligeholdelsesfrie havemøbler fylder ofte ret meget og kan ikke altid foldes sammen, som de fleste havemøbler i træ kan. Er dette en stor faktor som vil blive til gene, så kan der selvfølgelig være sin tvivl om hvor vidt at vedligeholdelsesfrie havemøbler er det bedste til netop ens behov samt krav. Ellers er det bare om at vælge lige det sæt vedligeholdelsesfrie havemøbler man ønsker, og nyde sommerens dejlige temperaturer hele døgnet rundt.

Se også det store udvalg af lounge havemøbler her