KategorierTeak træ havemøbler


Vi haveejere elsker havemøbler lavet af teak træ, og det er der en god grund til.

Lounge havemøbelsæt
I rigtig mange år er hovedbestanddelen af alle havemøbler blevet produceret i teak træ, og dette skyldes teak træet hårdhed og olie indhold som gør at det er yderst slidstærk. Teak træ kan holde til næsten alt slags vind og vejr uden at tage skade, indholdet af olie i træet er så højt at det nemlig kan forsyne sig selv i en yderst lang periode uden at blive behandlet. Dette betyder så også for os ejere at vi kun behøver at oliere vores teak træs havemøbler én gang om året, og mindre hvis vi overdækker dem eller sætter dem inden døre om vinteren. Derudover så falmer teak træ ikke på samme vis som andet træ, når det står i direkte sollys og vi har derfor flotte havemøbler i langt længere tid. Teak træs havemøbler er af den grund også næsten helt vedligeholdelsesfrie, men man skal stadig sørge for at give det olie til tider, da dette både gavner træet og holdbarheden af dine havemøbler. Udover at teak træ er et yderst holdbart materiale så er det også et rigtig smukt materiale, det udstråler sundhed, renhed og energi som derved også kan videregives til den daglige hygge ved havemøblerne.


På markedet for teak træs havemøbler finder man rigtig mange forskellige designs,
Retro loungesæt
På markedet for teak træs havemøbler finder man rigtig mange forskellige designs, størrelser og ikke mindst teak træs havemøbler som er sammensat med andre materialer. Det kan blandt andet være stål og aluminium. Der skal man dog være opmærksom på at, hvis teak træet er sat sammen med stål eller aluminium som ikke er behandlet, kan dette give rustpletter og skjolder med videre. Så sørg derfor altid for, at stålet og aluminiummet er behandlet. Dette kan være i form at pulverlakering, polering, lak eller andet. Du kan også sagtens finde teak træs havemøbler som kun er produceret i teak træ, og dette vil forlænge levetiden på dine møbler samt tage sig bedre ud i længere tid. Direkteimport.dk har et stort udvalg af begge varianter, deres teak træs havemøbler bliver produceret ad DaneLine som er kendt for deres utrolig høje kvalitet i både valg af materialer, udskæringer og produktion.


Stort udvalg af teak træ havemøbler

Lounge havestole
Hvis du ønsker havemøbler i træ, så vil det helt rigtig og perfekte valg være, teak træs havemøbler. Du får høj og slidstærk kvalitet for dine penge, lækkert design i forskellige former og et produkt som næsten ikke behøver vedligeholdelse. Derfor kan du med teak træs havemøbler også få meget mere tid til at nyde din have, i stedet for at skulle vedligeholde dine havemøbler. Det er et stor marked som findes af teak træs havemøbler, så kig dig godt omkring og læs eventuelt nærmere om behandlinger, vedligeholdelse og designs på diverse online sider, inden du tager din endelige beslutning om dit køb af dine fremtidige teak træs havemøbler.

Se også det store udvalg af vedligeholdelsesfri polyrattan havemøbler her