KategorierRetro havemøbler


Det er blevet mere in end nogensinde før at erhverve sig retro havemøbler til sin have.

Lounge havemøbelsæt
Dette skyldes helt klart det skønne look og det fulde udseende som retro havemøblerne giver os, og tager os tilbage i tiden til den gang vi var børn. Retro betyder ”gammelt”, og vi forbinder det typisk med vores barndom eller endda med noget som eksisterede før vi blev født. Selvom det står for noget som er gammelt betyder det nødvendigvis ikke at være gammelt. Nu til dags kan vi reproducere ting så de ser gammel ud og har det patina vi forbinder med retro. Derfor betyder det heller ikke at de havemøbler vi finder på markedet i retro look er nogle gamle møbler som for længe siden skulle have været destrueret til storskrald. Hos direkteimport.dk, er retro havemøblerne lavet af genbrugs træ som giver os det såkaldte retro look og flotte patina.


Retro havemøbler falder godt ind i de fleste haver og udsender en vis ro og hygge, som hurtigt spreder en dejlig ferie stemning i haven.
Retro loungesæt
Derfor er vi danskere så glade for retro havemøbler! Udover at vi får lige det look og den stemning vi ønsker i vores have, så gør vi også en utrolig god gerning. Vi hjælper nemlig naturen og til at genbruge træet i stedet for at brænde det af til ingen mands nytte. Det er typisk træsorten, teak som der bliver genanvendt ved produceringen af retro havemøbler og det er der selvfølgelig en helt særlig grund til. Teak træ er nemlig noget af det mest holdbare træ vi har i verden, det holder sig fugtigt i rigtig mange år og det holder på farven i rigtig mange år. Hvor i mod andre træsorter udtørre og falmer i farven ved hyppigt sollys. Man kan derfor have sine retro havemøbler i rigtig mange år fremover, man skal blot huske at vedligeholde det med olie eller andre behandlings artikler til teak træ. Herudover er retro havemøbler i teak træ også utrolig slidstærke havemøbler, og de holder derfor til både at kunne anvendes i store familier samt familier med børn.


Flotte havemøbler i retro design

Lounge havestole
Man kan finde retro havemøblerne i et utal af forskellige designs, ens for dem alle er dog at de oftest bliver designet ud fra gammeldags stil, hvor komfort var i højeste prioritet i stedet for design. Det er dermed ikke sagt at designet ikke er flot og smuk, for det er lige såvel retro designet vi falder for når vi hengiver os til denne stil. Om du er til kvadratiske, aflange, runde eller ovale retro havemøbler, så er der noget for enhver stil og smag på markedet. Det er det lækre materiale, genbrugs stilen og de mange smukke detaljer du skal vælge mellem når du skal købe dit nye sæt retro havemøbler, hvad enten det er hos direkteimport.dk eller andre steder.

Se også det store udvalg af retro teaktræ havemøbler her