KategorierMarkiser


Er sommersolen nogle gange lidt for varm?

Sandfarvet markise
Det kender vi alle vidst til, og tit og ofte drømmer vi os til at sidde under en markise. I dag er det blevet mere almindeligt at søge skygge når solen står på sit højeste om sommeren, dette meget sandsynligt grundet kræftens overtagen og den globale opvarmning som har gjort sommeren betydeligt varmere. Derfor er det også blevet mere almindeligt at erhverve sig en markise, selv i private hjem. Der er rigtig mange fordele ved en markise, og den kan anvendes året rundt, det er derfor ikke en udgift som man føler spildt grundet dens lave brug, den holder i et utal af år og man kan købe den i lige den farver og det mønstre man ønsker.


Markiser kan monteres hvor som helt, både på altaner, husmure, træbeklædninger og mange andre steder. Der til den beskytter et større areal end en parasol gør, hvilket også har været med til dens store gennembrud.

Sort markise
Førhen var markiser mest brugt af virksomheder, men sådan er det ikke mere. I stigende grad ser vi markiser i flere og flere private hjem, og derfor finder man dem også i mange kvaliteter samt størrelser. Den behøver nødvendigvis ikke skærme helt af for solen, den kan lige såvel være produceret i lyse indbydende farver som bare beskytter dig fra solen og dens stråler. Via Direkte Import kan du finder markiser som opfylder alle disse ovenstående kriterier, du kan finde dem i flere forskellige størrelser, farver og kvaliteter, alt sammen på samme portal. Dette letter processen når du skal finde din nye markise, du kan på ét og samme sted finde en markise som opfylder netop dine krav. Der til finder du også markiser i flere forskellige prisklasser, her er det materialerne som er anvendt der er afgørende for prisen. Dugen kan være lavet i forskellige slags materialer, og som udgangspunkt er alle vandtætte. Derfor skal man også kigge på skelette når man sammenligner markiser. Er skelettet ikke lavet i holdbart materiale som er rustfrit, kan det gå hen og blive en yderst dyr fornøjelse i længden. Det hænder dog ikke særlig ofte, derfor kan vi konkludere at her hænger pris og kvalitet som oftest også sammen.

Kvalitets markiser til gode priser

Hvid markise
Markiser behøver næsten ingen vedligeholdelse, dette giver dig et en større frihed og mindre arbejde. Du kan anvende den året rundt, også når det regner, her skal du dog være opmærksom på at dugen skal være tør inden den rulles ind. Men til gengæld giver det dig en frihed i at kunne sidde udenfor om sommeren selvom det regner og når duggen falder. Der er mildest talt ikke mange faktorer som går i mod at have en markise. Køb en markise og nyd din have eller altan året rundt, og få endnu flere hyggelige stunder i det fri, du vil elske det. Hos Direkte Import finder du et bredt udvalg, det er solidt og alsidigt, og du køber dem til yderst konkurrencedygtige priser. Sæt din markise sæsonen i gang allerede i dag, markedet bugner med flotte markiser!Se også det brede sortiment af solvogne her