KategorierLoungesæt


Sommeren er over os, og det er nu vi nyder vores haver allermest.

Lounge havemøbelsæt
Vi danskere bruger rigtig mange timer i vores haver hvert år og dette er ikke kun i de lune sommermåneder, men også henover foråret og efteråret. Derfor ønsker vi selvfølgelig også at de havemøbler vi skal slænge os i, er i lækkert kvalitet samt flot design. Med et loungesæt kan man let få opfyldt disse kriterier og mange andre, alt efter hvilken model man vælger. Et loungesæt er, havemøbler i nyt og eksklusivt design med en yderst høj komfort. Møblerne er designet i bombastisk stil, men stadig med en let tyngde, herudover er de designet til at vi kan slænge os i dem samtidig med at vi kan hygge med gæster og andre selskaber. Derfor er et loungesæt et ultimativt valg af havemøbler når man ønsker at opfylde alle sine behov og krav til sommerens glæder i haven. Vi kan både være formelle og uformelle, holde havefester eller dase, i møbler som disse.


Vi finder dem i rigtig mange stilarter på markedet og i forskellige prisklasser, og der er faktisk yderst stor forskel. Man kan sagtens finde loungesæt til rigtig billige priser, men man skal også passe på at det ikke bliver for billigt. Hos direkteimport.dk, er det til et godt prisniveau man finder havemøblerne i og man kan her være sikker på at kvaliteten er yderst høj.

Retro loungesæt
Det er vigtigt at loungesættet er i god kvalitet, da det jo skal kunne holde til lidt af hvert samt til det danske vejr, som nogle gange godt kan være lidt hårdt. Går man på kompromis med kvaliteten når man køber loungesæt, går man ikke kun på kompromis med holdbarheden men også med sidde og ligge komforten, derfor er det rigtig vigtigt at gå på udkig efter loungesæt i en høj standard. Udover at du skal kigge efter et loungesæt i høj kvalitet med god komfort, så er designet i høj prioritet også et emne vi danskere går meget op i når vi handler møbler generelt. Dette er ikke kun for vores egen skyld, men lige så meget for vores gæsters skyld. Loungesættene fås derfor også i et væld af forskellige designs, både i form af farver og materialer, men også i form af faconer og meget andet. Vi kan derfor vælge frit fra alle hylder når vi skal købe vores loungesæt, og dette gælder selvfølgelig også hos direkteimport.dk.

Eksklusive loungesæt til super priser

Lounge havestole
Derudover får man ved køb af loungemøbler til haven også et sæt havemøbler som er yderst nemme at vedligeholde og rengøre. De fleste loungesæt er lavet i pulverlakeret aluminium og behandlet med polyrattan; polyrattan er et kunstigt materiale der kan modstå stort set alt slags vejr. Det anbefales dog at man om vinteren overdækker sit loungesæt eller opbevarer det under halvtag. Så ønsker man et lækkert havemøbelsæt som er meget mere end det sædvanelige, så er et loungesæt det helt klare valg. Med et loungesæt får man ekstra komfort og design for sine penge, og ikke mindst et sæt møbler hvor man har plads til både sig selv og sine gæster.

Se også det store udvalg af vedligeholdelsesfri polyrattan havemøbler her