KategorierLiggestole


Er der noget bedre end at slænge sig i en skøn liggestol og nyde det lækre sommer vejr?

Liggestol i træ
Vi elsker at nyde de varme dage i haven, på stranden, i parken eller andre steder i en liggestol. Derfor er komfort og design også blevet en vigtig faktor når vi danskere køber vores liggestole. På markedet kan man finde flere hundrede modeller, disse i mange forskellige materialer, designs samt farver, og derfor kan det godt være svært at vælge lige hvilken model man vil have. Dertil kommer prisen, prisen spiller også en stor rolle og vi kan som udgangspunkt sige at pris og kvalitet hænger umådelig godt sammen. Dette gør at vi nemmere kan skelne når vi skal købe vores nye liggestol.På internettet vrimler det med gode tilbud og flere kvaliteter, og det er ikke altid lige let at finde rundt i. Men hos Direkte Import kan man altid finde kvalitet til rigtig stærke priser, og herunder flere forskellige kvaliteter.

Hvid liggestol
Som tidligere skrevet er markedet rigtig stort for liggestole og du finder dem i flere materialer. Inden man vælger sin nye liggestol skal man selvfølgelig også tænke over levetiden på den og vedligeholdelsen af den, i forhold til prisen og ens eget angegement. De fleste kvaliteter behøver vedligeholdelse og får de ikke dette forringes levetiden. Derfor kan det blive dyrt hvis man vælger en liggestol i eksempelvis lækkert træ og man ikke vedligeholder den. Prisen er ofte lidt højere på disse, men behandler man dem som de behøver holder de også i meget længere tid end andre. Liggestole i træ er tidsløse, de tager sig godt ud og passer ind i de fleste havemiljøer og derfor er det også et rigtig godt valg. Det kan dog være svært at transportere den hvis man ønsker dette. Hvor i mod hvis du vælger en liggestol i plast, så er får du en liggestol som er let transportabel, den er vedligeholdelses fri, holder i rigtig mange år og fås i rigtig mange farver. Dertil er prisen på plast meget mindre end andre materialer, og du får derfor meget for pengene. Men de fleste vælger dem fra grundet udseende og design. Som det nyeste skud på stammen indenfor havemøbler, finder du liggestole i polyrattan. Polyrattan er et alsidigt materiale som er vedligeholdelses frit, det produceres i et hav af farver og komforten er lækker. Men liggestole i polyrattan er bombastiske og fås ikke i sammenklappelige modeller, det er derfor ikke en liggestole man lige tager under armen når man skal på stranden eller rykker rundt med i haven.

Eksklusive havemøbelsæt til gode priser

Sort liggestol
Man kan derfor ikke sige at ét materiale er bedre end andet til prisen, det afhænger helt og holdent af hvad du forventer af produktet, hvilken smag og stil du har samt hvilken prisklasse du kigge i. Mulighederne er uendelig mange og alt efter smag, stil og krav er hvert et valg og produkt derfor rigtig godt. Du kan man via Direkte Import finde liggestole for enhver smag, stil og prisklasse. Her ønskes alle muligheder åbne og kundernes behøv er i forreste række. Én ting kan vi alle konkludere, uanset pris og kvalitet så er en liggestol et, must have, når solen skinner og den danske sommer er på sit højeste!Se også det store udvalg af hynder her