KategorierHynder til havemøbler


Gode og komfortable hynder til ens havemøbler er et must!

Sort havehynde
Vi bruger mere og mere tid i haven og i vores havemøbler, og derfor er det rigtig vigtigt at vi sidder dejligt. Du kan finde et hav af forskellige havehynder på markedet, de fås i flere modeller som passer til de respektive møbler, mange flotte designs samt i flere kvaliteter. Det kan være rigtig svært at skelne mellem kvaliteterne på markedet, dette også fordi at flere og flere kendte designer begiver sig ud i at producere og designe hynder til havemøbler, og priserne er derfor ofte høje. Der er derfor nogle tricks man kan udøve og bruge for ikke at betale overpris. Havehynden skal være tyk, den skal have en hård kerne og være blød rundt om, og den skal være vandafvisende. Går man efter disse faktorer har man fundet hynder til havemøbler i en yderst god kvalitet og som er værd at betale en god sum penge for. Der til kommer designet selvfølgelig også, det er de færreste af os som ønsker en brun hynde med gule blomster eksempelvis, og man betaler naturligvis også for designet. Ved at du vælger hynder til dine havemøbler som er vandafvisende skal du ikke tænke på om der trænger fugt ind i hynden og den kan blive ødelagt.


Du kan derfor roligt komme til at glemme dem udenfor om natten, dog ikke hvis det regner voldsomt, og du skal ikke tænke over om der bliver spildt på dem. Derudover er det også vigtigt at de havehynder du vælger kan maskine vaskes, det kan de fleste dog. Sørg her bare for ikke at anvende skyllemiddel, da det fjerne imprægneringen og den vandafvisende funktion.

Hvide havehynder
Via Direkte Import finder du et kæmpe markedet af hynder til havestole i flere kvaliteter og til rigtig stærke priser. Her ligges der vægt på at der skal være havehynder for alle, derfor flere kvaliteter, designs samt prisklasser. Derudover kan du også vælge at købe hynder til dine havemøbler som er designet netop til lige den serie du har af havemøbler, her får du ofte et produkt som opfylder alle dine krav. Du kan ofte også vælge mellem flere designs hvilket gør at du for opfyldt både komfort krav, kvalitet samt designs. Hynderne til disse havemøbler er selvfølgelig syet efter helt præcise mål som gør processen længere, og derfor skal man ofte også betale flere penge. Men også her er Direkte Import konkurrencedygtige på området. Det er et kig værd at se på deres udbud af hynder til havemøbler som de importere.

Stort udvalg af hynder til dine havemøbler

Sorte havehynder
Direkte Import importere deres produkter uden dyre mellemled, og det er her det bliver godt for dig. Det betyder nemlig at der besparelser at hente, da omkostninger til fragt, lønninger mv. ikke er så høje. Du kan derfor købe hynder til dine havemøbler i lækre kvaliteter, fantastisk komfort, skønne designs og til stærke priser. Du finder selvfølgelig hynderne i alsidige størrelser og designs, samt i formsyet modeller specielt designet til forskellige serier af havemøbler. At sidde komfortabelt i sine havemøbler er en vigtig del af sommerens hyggelige stunder. Mulighederne er mange på havehynde markedet, derfor kan alle finde hynder til deres havemøbler hos Direkte Import som falder i smag.

Se også udvalget af havestole her